+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

HOTEL GARNI VILDŠTEJN Recenze

Hodnocení hotelu

90%
Perfektní

dle 61 recenzí

  • Personál

    91%
  • Čistota

    92%
  • Vybavení

    90%
  • Pohodlí

    86%
  • Poměr cena/kvalita

    92%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Piotr Rogowski

dospělý pár, 28.6.2015

Polski

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 18.4.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Alexandr

dospělý pár, 23.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Ochotný a vstřícný personál. Pěkné vybavení pokojů,čistota. Výborná restaurace mimo hotel Hospůdka na chaloupce.

  • Přímo v samotném hotelu není v průběhu dne, kromě automatu studených nápojů, možnost posezení s menším občerstvením ( káva, drink, nějaký zákusek apod.). Na pokoji jsme trochu postrádali chladničku.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Kamil Oldach

skupina přátel, 17.8.2014

Deutsch

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Volle Zufriedenheit von A bis Z ...Freundlichkeit , Sauberkeit , Hilfsbereitschaft usw....einfach Super und nur zum Empfählen.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
HOTEL GARNI VILDŠTEJN odpověděl na tuto recenzi.
Guten Morgen,
danke für das Kompliment, das freut uns sehr das es Ihnen bei uns gefalen hat und wir werden Sie gerne jederzeit bei uns willkommen heissen,
mit besten Grüssen aus Skalná

Luboš

rodina s malými dětmi, 9.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
58 %
  • V apartmánu bylo čisto a byl dobře vybaven. Nádherný výhled na hrad Vildštejn (z penzionu,nikoli z hotelu).

  • Objednáno bylo ubytování v HOTELU v apartmánu. Na místě jsme ale byli ubytováni v PENZIONU asi 500m od hotelu.Bylo nám řečeno, že je hotel obsazený.Tak nevím, zda-li hotel apartmány vůbec nemá, nebo jestli hosty hosty co si ubytování objednají přes internet odsunují jinam. Možné je i to že německá klientela, která zde převažuje je ubytovávaná převážně v hotelu. To si myslím, že by mělo být avizováno předem. V apartmánu bylo sice čisto, ale během pobytu už se v něm ani nedalo uklidit, protože ve vybavení chybělo i koště na zametání ppř. hadr na podlahu. Služby personálu nemohu moc ohodnotit - setkal sem se s ním pouze při příjezdu a při odjezdu. Při příjezdu jsme se nemohli dozvonit na recepci.Teprve při použití interkomu na dveří se ozval hlas a po 10 minutách přijela paní s dodávkou, kterou sme měli v autě následovat. Ta nám pak z 50m ukázala penzion a předala klíče. Nevím jak je to v hotelu, ale před apartmánem je hospoda (která patří také hotelu),jejíž návštěvníci o sobě dávají vědět do pozdních nočních hodin.

Personál
5
Služby
3
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Anonym

rodina se staršími dětmi, 26.7.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 20.7.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
66 %
  • Ubytování odpovídalo kvalitou a i čistotou naším požadavkům. Velice pozitivním jevem je bezplatné chráněné parkování v areálu. Vřelý dík zaměstnancům hospody Na chaloupce. jejich vstřícnost a pozornost vůči hostům je nebývalá a jídlo vynikající kvality, nelze ani srovnávat s jinými.

  • Chyběla jakákoliv informace o dalších službách, které hotel poskytoval - možnost snídaní,sauna, posilovna, masáže, informace o okolí. Bohužel nepadla ani zmínka o hospodě Na chaloupce, která je v podstatě součástí hotelu. Předpokládáme, že ve vašem vlastním zájmu je na toto zařízení upozornit a ne nechat hosty hledat restauraci v okolí, kde se mohou po příjezdu najíst. Dalším problémem byla skupina hostů, kteří nerespektovali jakýkoliv noční klid, jejich hlasitá zábava končila hluboko po půl druhé v noci. Tyto nedostatky jsou pouze organizačního charakteru a lze je odstranit instruktáží recepčního personálu.

Personál
4
Služby
6
Čistota
6
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Vladka Maránusová

skupina přátel, 25.5.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Ubytování velice příjemné, snídaně luxusní!!!!!! Všem doporučuji

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Šárka

skupina přátel, 23.2.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Velká spokojenost

  • není

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Daniel Clément

skupina přátel, 23.1.2014

Deutsch

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Jan

dospělý pár, 12.1.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana

mladý pár, 18.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Josef

dospělý pár, 29.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %
  • Spokojeni.

Personál
9
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Bernhard Muck

skupina přátel, 2.7.2013

Deutsch

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Gerne bald wieder :-)

Personál
8
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Monika.

jednotlivec, 5.6.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • oceňuji ochotu vyhovět našim požadavkům, jelikož jsme tam byli se školní skupinou v době dešťů, děti měly možnost být v teple, usušit si věci a po celodenních túrách dostaly i teplý nápoj

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petr

jednotlivec, 18.9.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • vše OK

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Pavel Šíma

rodina se staršími dětmi, 14.7.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 24.9.2011

ČR, Skalná

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Kvalitní a čistý hotel, výborné stravování, uzavřené parkoviště zdarma.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeněk Mračno

skupina přátel, 27.7.2011

Praha,ČR

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jan Rambousek

dospělý pár, 21.5.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • vřele doporučuji

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10